Annons:
Etikettartiklar
Läst 4737 ggr
Akerberg
9/1/09, 12:05 AM

Cyrrano ur tiden

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

Idag fick den duktiga före detta fälttävlansponnyn Cyrrano sluta sina dagar

Det är med stor sorg och saknad jag vill meddela att vår stjärna Cyrrano (e Rolls Royce RC 49 u. Cosheen Coriander) numera springer på de evigt gröna ängarna. Cyrrano har under en längre tid haft problem med tänderna och både veterinärer och tandläkare har gjort allt de kan. Hans nuvarande ägare tog därför beslutet i våras att detta skulle bli Cirros sista sommar.
 
Cyrrano är den absolut klokaste häst jag har haft. Han visste precis när det gällde och han visade tydligt vad han tyckte, tänkte och kände. Hans otroliga psyke, fantastika smidighet i terrängen samt hans stabilitet i dressyren gjorde honom oslagbar. han var en utav Europas bästa ponnyer.
 
Cyrrano (född -85), kom till vår familj när han var 4 år. Han har gett mig och min familj så oerhört mycket, framförallt minnen och otroliga framgångar. Tillsammans har vi upplevt 4 europamästerskap (två guldmedaljer, ett silver och ett brons i lag) och 5 SM i fälttävlan med honom. För att inte tala om alla vinster i EM kval här i sverige. Cyrrano var även ett ankare i elitlaget i dressyr hemma i Borås. Ingen annan ponny har gett mig 4 st 9:or i betyg i dressyrprotokollet…..
 
Tack älskade Cyrrano, du kommer för evigt att finnas i våra hjärtan!
 
MVH Linda Ivarsson genom familjen Ivarsson

notis09_cyrrano.jpg

Annons:
Hanna-D
9/1/09, 5:51 AM
#1

Vad tråkigt! En jättefin ponny!

Nellan
9/1/09, 10:36 PM
#2

Det var tråkigt att läsa. Jag såg han på fälttävlansbanorna ett par gånger under hans storhetstid. En riktigt fin ponny.

Hälsningar Eva, medarbetare på New Forestponny ifokus

RC71
9/3/09, 9:10 PM
#3

En riktig kämpe som fick ett långt och innehållsrikt liv.

Upp till toppen
Annons: