2009-04-12 23:02 #0 av: Akerberg

Ang. vad som pågår här

Dags att börja tänka sig för... Vi sajtvärdar har tröttnat, och har funderingar på att lägga ner det här. Dvs stänga forumet. Varför undrar ni? Jo, pga alla såkallade vuxna som för diskussioner på sandlådenivå.

Det är sällan EN persons fel att två bråkar. Visst, den ena kan börja, men ger den andra igen är den ju med på det hela, eller hur?

Det förekommer inte bara förtal och annat från ETT håll, det skrivs åt andra hållet också, vilket inte är ett dugg mer okej!

 Förr var det roligt att läsa ikapp när man varit härifrån ett par dagar, nu är det bara en massa elaka kommentarer och barnsliga inlägg vart man än tittar. Har ingen annan sajtvärd varit närvarande tidigare så har man ett drygt arbete framför sig att rensa i trådarna. Roligare saker än så finns det att lägga energin på.

 

Tänk er för i fortsättningen, för nu är slutet nära för connemaraponny iFokus.

 

Citerar sajtbeskrivningen:

"Mötesplatsen för alla connemaraälskare!

  Här ska vi diskutera connemaraponnyn i det oändliga. Allt som har med rasen att göra, och lite till. Bolla tankar och funderingar kring hingstval, utställningsresultat och tävlingar kanske? Hur förbereder man bäst sin connemara för till exempel treårstest?

Just DU är välkommen hit till sajten, vare sig du är nybörjare eller sysslat med rasen i massor med år. Tanken är att alla ska kunna lära sig något av varandra, alltid är det något någon vet men någon annan inte hade någon aning om!"

/Lina, Colleen och Johanna