Artiklar

Februari 2017

2017-02-01 15:06 #0 av: GE

Göjemånad

En gammal benämning på februari, som betyder snömånad. Låter inte kul, men hur mycket snö som än kommer, går vi ändå mot vår och ljusare tider :)

Jag ville  ha en irländsk touch på bilden den här månaden. Vad kan passa bättre än en sådan med svenskt inslag? Janus RC 71 vid Clifden Show 2007. Så fin!!

Tack RC71 för att jag fick låna bilden (som hon köpt med fri publiceringsrätt).

Fritt fram här för bilder av Janusättlingar!

Anmäl
2017-02-04 16:27 #1 av: RC71

Janus känner sej säkerligen hedrad Glad

Det var en  mkt speciell känsla att se sin hingst visas både vid hand och uppsuttet på Clifden Show.  Jag skulle agera groom vid detta tillfälle och det höll på att bli min död . Jag hade fått strikta intruktioner om exakt när jag skulle spinga in med min lilla hink och hämta sadeln inför visningen vid hand . Jag  hade en hatt på mej som skymde lite av sikten åt sidorna och när Judy ropade jag skulle in och grooma var jag så fokuserad på att snabbt ta mej fram till Janus att jag inte uppmärksammade att en annan ryttare precis höll på med sitt enskilda galopprogram . Någon skriker "ursäkta mej " upprepade gånger men jag varken såg eller noterade att det var jag som var i vägen . Nåväl,jag hann precis undan från att bli nergalopperad Skäms.

Hade jag dött då hade jag i alla fall gjort det lycklig på en underbar plats !Glad

Anmäl
2017-02-04 22:25 #2 av: GE

En mardröm! Det är därför jag inte vill stå inne på banan och fotografera. Tänk om man skulle vara så inne i fotograferingen att man kom i vägen för nåt ekipage. Jag har sett det hända flera gånger, och det är inte kul med ilskna ryttare...

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.