God Morgon!

God eftermiddag 17/2

2017-02-17 16:35 #0 av: liljegren

Transporten besiktigad. lite grejer som behöver fixas. Tur att mats är händig.
Fint väder och hästarna har stått och slumrat i solen. Jag uppskattar verkligen möjligheten att kunna dra ut på föräldraledigheten så att jag kan njuta av hästarna. Troligen hade jag ju fått spendera större delen av dagen inne annars.

Anmäl
2017-02-17 18:36 #1 av: GE

Har försökt kurera nacken med vila idag, och hoppas det ska hålla för två nätter på plåsterhuset. Så trött man blir av att inte få känna sig fit for fight :(

Besöket på Medocular visade som förväntat gråstarr på båda. Lovad operation inom 3-4 månader. Läkaren var stressad så jag hann inte fråga om de tar båda på samma gång.  Jag antar inte, men någon som vet? Hoppas iaf det blir gjort innan Jump Clubs nationella i maj, så det blir ordning på fotograferingen igen.

I morgon är det tävlingar i Heby med runt 15 Connemaror. Synd att jag inte kan åka dit. Det hade varit skoj att få se Kotte Pil tex...

Ha en bra kväll!

Anmäl
2017-02-17 20:48 #2 av: Sassenach

#1 tråkigt att höra om gråstarren, mamma opererades för gråstarr. Ett öga i taget med drygt 3 veckor emellan, rekommenderar privatchaufför från operation. Lycka till!

Anmäl
2017-02-17 22:27 #3 av: RC927

#1
Jag opererade mej för fem år sen. Ett öga i taget. Fick inte vara i stallet förrän efter en vecka.
Oj, så mycket bättre jag såg.
Ta med solglasögon, man är lite ljuskänslig först!

Har ikväll varit och sett Körberg vs Skifs på Hovet. Härligt nostalgiskt!

Inga hästar idag.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.