Utrustning

Tävla med Rambo Micklem Multibride?

2018-06-19 06:53 #0 av: [Julia Özne]

Får man överhuvudtaget tävla (med bett såklart) på ett Rambo Micklem Multibride träns, inga större tävlingar utan bara mer lokalt och P&J. Vad är skillnaden mellan Rambo Micklem Multibride och Rambo Micklem Competition?

Anmäl
2018-06-19 09:07 #1 av: kicki13

Ja, i WE får du använda det bettlösa alternativet

Anmäl
2018-06-19 20:48 #2 av: GE

Skillnaden är att Multibride kan göras om till tre bettlösa alternativ och till kapson. Du får samma svar av mig vad gäller tävlande som i din andra tråd, men du bör kanske kontakta SvRF och fråga innan du bestämmer vilken modell du ska köpa.

Jag har frågat några som har Multibride, och det visade sig att de har fått olika svar av SvRF. En fick till svar att det var tillåtet, och en annan att det inte var tillåtet pga kapsonringen. När hon frågade varför man har ett Micklem med kapsonring avbildad som godkänd nosgrimma i TR III hoppning, om det inte var godkänt att tävla på, fick hon svaret "finns det med på bild är det godkänt"...

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.