God Morgon!

God dag 11 januari

2019-01-11 12:34 #0 av: GE

Bra med datorkunniga ungdomar i bekantskapskretsen! Nu är datorn som ny igen. Det var den automatiska uppdateringen av Windows 10 som hade kraschat. Tyvärr gick det inte att reparera, utan det fick bli ominstallation. Dokument och bilder tog han över på ett usb-minne så ingenting blev förstört. Dock försvann mapparna av någon anledning så nu ligger alla bilder 2018 i en salig röra! Ska dock inte gnälla över det. Bilderna finns där och det är huvudsaken. Nu ska jag bara ladda ner programmen igen, Photoshop, Office mfl, så är datorn tiptop igen!

Ha en bra dag. Här är det soligt och +2 men det känns ganska kallt

Anmäl
2019-01-11 19:06 #1 av: monsterpony

Skönt att höra att du fick allt räddat. Sorteringen går alltid att göra om.

Första hela jobbveckan för året avklarad. Det känns bra.

Anmäl
2019-01-11 19:22 #2 av: Kjerulfia1

Fredagar verkar bli Vanessas tid i ridhuset :)  På schemat stod longering med träns, nu när vi äntligen har fått clear med bett efter borttagning av historiens största vargtänder enligt vet (nja, kanske inte, men nära inpå).  Det blev en ny inspektion av  den där andra vita ponnyn i spegeln, och hon gnäggade på den till och med Hjärta  , men den svarade inte, konstig typ det där. 

Annars är det riktigt skitunderlag ute. Is och hårt, som tur var smälte inte så mycket snö bort under dagen idag och det ska komma lite till på söndag, så det finns hopp om ett bättre uteunderlag. 

Anmäl
2019-01-11 19:39 #3 av: Coromant

China och Chalmer  trivs bra i sitt nya stall.

Även om det fungerar utan ridhus så underlättar det en hel del i det här ombytliga vädret. Is i massor men snö i hagar och i skogen.

China har tävlat första ponnydressyren för året. Vi åkte till Botkyrka och startade LC 2 och LB 1. I första klassen var hon jättefin och belönades med 66% och en 2:a plats, i andra blev det lite missar av både ponny och ryttare men dom fick 61% och en fin 4:e plats.

På söndag åker jag och Chalmer på en WE dag i Västerås.

Anmäl
2019-01-11 20:10 #4 av: monsterpony

#4 Vilken fin inledning på det nya året. Kul att det går bra för dem.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.