God Morgon!

Godkväll 12 januari

2019-01-12 19:08 #0 av: Kjerulfia1

En härlig dag som började med utsläpp och  sedan en härlig tur runt vallarna och i skogen med Melody. Funkade hyffsat utan snösulor, men inte helt 100, det var en del snö som låg kvar i skyddade lägen, och på vissa blötare ställen i skogen var det inte riktigt fruset, så det blev is i hovarna.  

Vanessa fick gå på promenad med sadel och träns idag- utan sällskap den här gången. Det funkade fint, även om  det såklart känns tryggare med en kompis.  Vi hade lite hjärngympa, en snöig stock som jag tyckte att hon kunde gå över, men den vållade mycket fnysande och misstänksamhet. Så vi gick till den icke snötäckt sidan och den var inte riktigt lika konstig, så den hoppade hon över istället. Tokfian. 

Anmäl
2019-01-12 21:25 #1 av: monsterpony

Härlig, solig vinterdag här även om det för min del gärna hade fått vara några dm snö. Har dock haft en mycket trevlig dag och bland annat hälsat på den här gule gentlemannen. Så fin. Glad

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.