God Morgon!

Godmorgon 14 februari

2020-02-14 10:47 #0 av: RC71

Sjuk mor , sjuk själv och en allmänt tungjobbad period har gjort att orken inte räckt till att skriva något här på ett tag. Nu börjar iaf ljuset återvända och ge lite välbehövlig energi . Alla hästar mår fint och om två månader är det dax för fölning. Först ut är Långarnö Decibel (e. Dexter Leam Pondi u. Innellan Alice ue. Oisin) Dessie är dräktig med Castle Verdi . Verdi och Ida tänker sej lite fälttävlan under året så vi har lagt lite krut på dressyren nu under vintern. Man måste bara älska dessa allsidiga connemaror som ställer upp på det mesta !
Ha en fin Alla hjärtans dag dag alla :)

Anmäl
2020-02-14 22:13 #1 av: Coromant

Här börjar China komma tillbaka till tävlingar och träningar igen. Hon kommer att börja försiktigt med hoppningen igen nu. Hon trivs också jätte bra med sin nya hagkompis Favi som är ett 5 årigt shettis sto.
Chalmer har oturligt nog trampat in sidokappan i hoven och är rengjord och gipsad på kliniken. Han får på skon igen om någon vecka då får han vara med igen.
Han var på klubbhoppning i söndags LD och LC 4 fel i båda klasserna.
Få se om vi får något av det utlovade ovädret här i Uppsala.
Trevlig helg!

Anmäl
2020-02-14 22:13 #2 av: Coromant

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.